Enne Gestió Activa de Projectes guanya el premi a la Direcció Integrada de Projecte 2024 pel nou edifici de l’Hospital de Granollers

La nit de la construcció va tenir lloc el vespre del 27 de juny als Encants de Barcelona, on es van lliurar els XXI Premis Catalunya Construcció de 2024. Convocats pel CATEB, el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona, amb 122 candidatures, ha atorgat el Premi a la Direcció Integrada de Projecte 2024 al Edifici Polivalent del Complex Hospitalari General de Granollers, a l’equip d’Enne Gestió Activa de Projectes, format per Inma Casado, Daniel Rivera, Eduard Jarque, Mireia Mayol, Xavier Ferrer i Miquel Cortes, i a l’equip de G3.

Fotos cedides pel CATEB

L’endemà, Ràdio Granollers va fer una entrevista al Daniel Rivera d’ENNE i al Aleix Vilalta de G3, on es va posar en relleu el mètode de construcció ràpida que es va seguir, convertint-se així en la primera edificació de Catalunya en assolir-ho. El pla de treball es va basar a fer el projecte i aixecar l’obra de manera simultània, a causa de la necessitat que va portar la COVID de tenir un edifici hospitalari gran i polivalent en poc temps.


A més de ràpid, es destaca la seva eficient integració de manera harmoniosa amb l’edifici preexistent, en Daniel explica la importància que tenia que l’edifici fos respectuós amb l’harmonia dels altres i amb la natura del voltant, integrant-se amb la muntanya i creant un espai verd que afavoreix tant al benestar del pacient com al del personal sanitari. A més, està preparat per futures ampliacions.
S’ha agraït i remarcat el factor humà, l’empatia i la coordinació d’equip que s’ha fet mitjançant el sistema LEAN, fent possible la construcció d’aquest edifici amb l’ús de noves tecnologies i construccions industrialitzades.

Per acabar, s’ha animat a les institucions públiques a continuar utilitzant aquest mètode de construcció per poder oferir als usuaris els edificis necessaris amb un temps més reduït.

Enllaços d’interès:

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik
Desplaça cap amunt
Ves al contingut