Serveis

Solucions integrals en Arquitectura Tècnica i gestió de projectes per al sector públic i privat

ENNE ofereix un catàleg de serveis global i directe, enfocat especialment a complir els objectius del sector públic i privat. El servei integral ofert es centra en un model de treball col·laboratiu d’arquitectura tècnica, entre arquitectura, enginyeries i especialitats, amb el suport d’eines i metodologies avançades de disseny i gestió d’obra com el BIM o LEAN Construction.

Serveis Tècnics en Fase de Projecte

Amidaments i Pressupostos amb metodologia BIM, càlcul de la petjada de carboni del projecte, Pla d’Execució d’Obres, Estudi de Seguretat i Salut, Gestió de Residus, Assistència Tècnica, Informes Tècnics, Certificacions, Plec de Condicions Tècniques i Control de Qualitat, entre d’altres.

Direcció d’Execució

La Direcció d’Execució garanteix una supervisió meticulosa i un control de qualitat exhaustiu en totes les fases de l’execució de l’obra, assegurant l’entrega a temps i dins del pressupost. Utilitzem tecnologia BIM i la metodologia col·laborativa LEAN Construction.

Coordinació de Seguretat i Salut

ENNE prioritza la seguretat i el benestar de les persones treballadores en cada projecte a través del seu servei de Coordinació de Seguretat i Salut a l’obra de construcció, assegurant la implementació efectiva de mesures preventives i protocols de seguretat rigorosos: Safety First.

Project Management

El Servei de Project Management (Construction Management) es centra en la gestió integral i eficient de projectes, assegurant la coordinació òptima de recursos, agents implicats com industrials o contractistes, temps, i qualitat per assolir els objectius establerts.

Màxima exigència

Apostem per la millora contínua de processos per garantir als nostres clients el millor resultat dels nostres serveis.

El nostre Sistema Integrat de Gestió compleix amb els estàndards ISO 9001 Sistema de gestió de la qualitat; ISO 14001 Sistemes de gestió ambiental i ISO 45001 Sistema de gestió de la Seguretat i Salut en el Treball.

GestionDeCalidad
SistemaGestionAmbiental
logoISO45001 Enne Gestión Activa de Proyectos

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik
Desplaça cap amunt
Ves al contingut